Agenda

Hieronder vind je de data en een korte beschrijving van de activiteiten die worden aangeboden. Ik hoop je in de (nabije) toekomst te mogen verwelkomen!

Meditatie

Meditatie werkt! Of je nu op zoek bent naar een betere focus op je werk, minder stress of gemoedsrust wilt ervaren. Ook als je de schoonheid van het leven weer wilt leren waarderen kan het gaan zitten en je aandacht naar binnen richten, wonderen verrichten. Gewoonlijk laten we ons meevoeren met al onze gedachten en emoties en raken we ver van onszelf verwijdert. Je concentreren, bv op je in- en uitademhaling, helpt om je bewust te worden van dat wat je aan het doen bent, je meer te ontspannen en meer van het leven te genieten.

Yoga Mindfulness

Neem tijd om stil te staan bij jezelf. We gaan aan de slag om lichaam en geest te laten ontspannen. Je leert weer luisteren naar wat je nodig hebt. Als jij goed in je vel zit zal niet alleen jouw levensgeluk toenemen maar ook dat van iedereen om je heen. We doen energieoefeningen waarbij je totaal ontspant en je weer oplaadt met nieuwe energie. Verder werken we met lichaams- en ontspanningsoefeningen zodat je leert hoe je vanuit ontspanning in het dagelijks leven kunt functioneren.
Start Dinsdagochtend 22 of woensdagavond 23 februari in Helenaveen.

Natuur&online

Werken aan bewustwording in Corona tijd;

  • tijdens een sessie in de praktijk is afstand van anderhalve meter altijd gewaarborgd en de ruimte goed geventileerd,
  • het is mogelijk om online een sessie te doen,
  • een sessie kan ook gegeven worden in de tuin of tijdens een boswandeling,
  • er is ook de mogelijkheid om in onze buitenruimte te werken waar buitenlucht volop aanwezig is.


Contact opnemen


Karin Poorthuis

Soemeersingel 69
5759 RC Helenaveen
Kvk: 17181935

Contactgegevens

06 10 44 64 44
Contact opnemen? Mail naar:
info@whitewillow.nl