Workshops

Verschillende workshops, gegeven door Karin Poorthuis.

White Willow brengt je dichter bij je Zelf

Je bent welkom met al je vragen; laat je gidsen met het onderzoeken van je gedachten, met vergeven, met liefde te laten stromen, met ademen, met rebirthen of door te bidden.


Workshops

Workshop
YOGA / MINDFULNESS
zaterdag 12 maart


Vaak hebben we het zo druk dat we vergeten wat we aan het doen zijn of wie we zijn. Mindfulness / yoga kan je helpen om te leren hoe je weer in contact kunt komen met jezelf. We gaan onze aandacht richten op dat wat ìn ons is; je lichaam, je gevoelens, dat wat je waarneemt en je gedachten. We kunnen leren het leven in het moment te ervaren in plaats van druk bezig te zijn met dat wat zich in ons hoofd afspeelt. Het om leren schakelen van ‘doen’ naar ‘zijn’, voorkomt dat stress verder opgebouwd wordt.

Ervaring: "De wekelijkse mindfulness kan ik niet meer missen! Het is iedere week weer fijn om contact 'met binnen' te maken. Hoewel ik mijn best doe het thuis zo vaak mogelijk te doen, is het toch ook heel fijn en stimulerend om het in de groep te doen." Inschrijven
Workshop
Stilte
zondag 3 april


Een dag met Stilte…
Misschien voel je hoe je altijd de neiging hebt om van de ene gebeurtenis door te gaan naar de andere waarbij je de kans loopt om jezelf voorbij te hollen. We leiden onszelf graag af door de ene actie na de andere, de ene gedachte na de andere en zo de ene emotie na de andere te volgen. Door stil te staan bij onszelf worden we geconfronteerd met hoe het echt met ons gesteld is. Er is dan tijd om ons ervan bewust te worden wat er in onze diepte leeft. Wil jij ook tijd om eens echt stil te staan bij jezelf? Deze dag ga je kijken wat stilte met je doet.

Inschrijven
Workshop
Contact met de Natuur
zaterdag 25 juni


Ook in deze tijd zijn we vaak druk in ons hoofd, we kunnen allerlei dingen doen om tot rust te komen. In de natuur zijn is er daar één van. In de natuur is het gemakkelijk om te ontspannen en weer contact te maken met jezelf. Na de hectiek die deze tijd met zich meebrengt kom je dan gemakkelijk weer uit je hoofd en maak je contact met je lichaam.
We gaan onszelf deze dag opladen via natuur.

Inschrijven
Workshop
Zelfcompassie
zaterdag 27 augustus


Ieder moment van zelfcompassie levert je minder stress, minder inspanning en minder werk op. Leer hoe je liefdevol en verbonden aanwezig kunt blijven tijdens de uitdagingen die je leven je brengt. Zelfcompassie is een betrouwbare bron van innerlijke kracht die je moed geeft en je veerkracht versterkt wanneer je met een tegenslag te maken krijgt.

Ontdek hoe je meer compassie voor jezelf kunt hebben in het dagelijks leven.

Inschrijven
Workshop
Wat iedereen moet weten over Relaties
zaterdag 24 september


De belangrijkste relatie is die met jezelf, dit is het fundament voor de rest van je leven. Alle andere relaties zijn spiegels waarin je dingen ziet die je al dan niet van jezelf weet. Wanneer je deze spiegels gaat gebruiken om iets op te steken over jezelf en je eigen ontwikkeling ontstaat er een hele nieuwe kijk op je leven.

Wil je meer over jezelf te weten komen, groeien als mens en relaties creëren die je meer voldoening geven? Begin dan met je relaties als leermeester en gids te gaan gebruiken.

Inschrijven
Workshop
Adem je vrij
zaterdag 21 en zondag 20 november


De adem is een hele zachte manier om te onderzoeken wat we allemaal in ons lichaam en onze geest vasthouden. We werken aan het bevrijden van dat wat ons ervan weerhoudt om totaal verbonden te zijn met de schoonheid van het leven. We gebruiken de adem om dat wat zich in het donker bevindt naar het licht te brengen. We luisteren naar het verhaal van ons lichaam en gebruiken de adem om onze blokkades los te laten. We zorgen zo letterlijk voor meer ruimte, we krijgen meer lucht, waardoor we vrijer kunnen ademen en vrijer onszelf kunnen zijn.

Inschrijven
Verdiepingsmodule

Na het verzoek van meerdere mensen om meer tijd te willen besteden aan het eigen bewustwordingsproces ontstaat de 'Verdiepingsmodule'. Hierin kan gedurende een jaar tijdens verschillende weekenden in een kleine groep aan een thema gewerkt worden. Een groep geeft je naast privé werk nieuwe mogelijkheden tot groei. Het is niet alleen het aantal werkbare uren die ervoor zorgen dat je inzicht zich vergroot maar ook het delen van ervaringen met anderen maakt dat het groeiproces van iedereen zich versnelt.

Ervaring
Daar ik weet (een beetje..) hoe enorm ‘gedegen’ het voortraject van Karin is, voel ik me echt veilig om aan bepaalde thema's te werken. Geenszins een papiertje dat in een jaartje behaald is, maar een jarenlang traject van zelfonderzoek, bewustwording en ervaring...en dàt voel je!

Inschrijven

Contact opnemen


Karin Poorthuis

Soemeersingel 69
5759 RC Helenaveen
Kvk: 17181935

Contactgegevens

06 10 44 64 44
Contact opnemen? Mail naar:
info@whitewillow.nl