Werkvormen

De kennis die in de loop van de jaren via mijn studie is opgedaan, is veelzijdig en omvat vele technieken en vaardigheden:
Voice Dialogue, counseling, ademwerk/rebirthing, polariteitsmassage, intuïtieve massage, yoga- en meditatietechnieken, geleide fantasie, intuïtieve ontwikkeling, healing, rouw en verliesverwerking.

Adembevrijding

Ademen is leven. Meer ademen is bewuster en intenser leven. Naarmate je opgroeit, verstoor je vaak je natuurlijke manier van verbonden ademhalen. Het niet doorademen tijdens emotionele gebeurtenissen kan ervoor zorgen dat de ervaringen die je hebt niet worden doorleefd. Hierdoor kunnen ze onverwerkt achterblijven in je lichaam. Opeengestapeld kunnen ze voor spanningen, onrust en klachten zorgen. Tijdens een adem sessie (rebirthing) kom je op een zachte manier in contact met wat er in je leeft. Door je adem in een ritme te laten stromen maak je diep contact met hoe het echt met je is. Werken met je adem is een intense ervaring waardoor je weer ruimte in jezelf kunt ervaren. Je ervaart weer de lichamelijke en geestelijke vrijheid van wie je werkelijk Bent. Het verbinden van de adem laat je de levensenergie direct ervaren. Je komt in contact met het verhaal en de wijsheid, van je lichaam. Het is de adem die voor bevrijding zorgt van de spanningen, weerstand en emoties. Zo kunnen diepe Blijdschap en Liefde ervaren worden. Het kan je weer in contact brengen met je Goddelijke Kern.

Ervaring:
Ik heb bij Karin Poorthuis na jaren van ziek zijn en veel problemen mijn rust, gezondheid, geluk, levenskracht en energie terug gevonden! Karin heeft me bij de hand genomen in mijn leven op het moment dat ik geen raad meer wist hoe ik verder moest. Ik ben blij dat ik gegaan ben want ik heb er nog elke dag plezier van en kijk nu op een andere manier naar de wereld om me heen. Na een sessie ga ik dan de deur uit: herboren en uitgerust, weer schoon en helder.
Voice Dialogue

Deze niet-oordelende werkvorm helpt je bewustzijn te krijgen over wie je bent. Voice Dialogue betekent stemmendialoog en is ontwikkeld door Hal en Sidra Stone. We gaan er tijdens het werken met deze techniek vanuit dat ieder mens uit meerdere delen bestaat. Tijdens onze opvoeding hebben we bepaalde delen (karaktereigenschappen) ontwikkeld, deze gaan we vaker laten zien en denken vervolgens dat dit is wie we zijn. We denken dat we ‘zelf’ kiezen hoe we reageren maar eigenlijk nemen bepaalde delen het roer van ons over. Met Voice Dialogue word je je bewust van hoe jij je gevormd hebt; wat zijn de positieve en negatieve kanten van de delen die je meestal inzet? En wat zijn de positieve en negatieve kwaliteiten van de delen die je tot nu toe het liefst weg stopte? Wanneer je deze balans opmaakt kan je afhankelijk van de situatie bewust gaan kiezen welk deel je inzet. Je reageert niet meer automatisch. Je hebt je leven in eigen hand en wordt een vrijer mens.

Ervaring
Het is ongelooflijk mooi hoe Karin in staat is me te wijzen op 'mezelf', me in de spiegel laat kijken en helpt ontdekken. Helpt me niet te verschuilen achter excuses en onder ogen te zien wat er is. En vervolgens ondersteunt ze in de vertaling naar de praktijk van alle dag. Kortom, het werk met Karin zorgt voor een bijzondere en erg waardevolle toevoeging in mijn persoonlijke ontwikkeling!Polariteitsmassage

Bij polariteitsmassage gaan we onze levensenergie stimuleren en in balans brengen. Wanneer we onszelf niet fit voelen, moe of uit balans zijn, is dat terug te vinden in een geblokkeerde energiestroom. Als de energie ergens geblokkeerd raakt wordt die plaats meestal als gevoelig of pijnlijk ervaren. Tijdens de massage richten we ons op het opheffen van energieblokkades zodat de natuurlijke doorstroming weer kan plaatsvinden. We gaan daarbij uit van het helende vermogen van het lichaam. Gedurende de massage blijf je met je aandacht onder de masserende handen. Je staat stil bij jezelf en krijgt meer contact met wat er in je leeft. Het is een zachte maar diepgaande massage waardoor een gevoel van ontspanning, innerlijke rust en vrede kunnen ontstaan. Je kunt jezelf weer als Heelheid ervaren.
Verder kan gewerkt worden met babymassage en intuïtieve massage.


Naam

E-mail


Telefoonnummer


Bericht


Dank u wel, uw bericht is succesvol verzonden
Er is iets fout gegaan. Bericht niet verzonden.

Contact opnemen


Karin Poorthuis

Soemeersingel 69
5759 RC Helenaveen
Kvk: 17181935

Contactgegevens

06 10 44 64 44
info@whitewillow.nl