Levenscoach yoga meditatie

Kun jij wel een gids gebruiken op je levenspad? Wil je af van de stress, vermoeidheid of klachten? Verdieping? Of antwoord op je levensvragen?

Contact opnemen

Adembevrijding

Ademen is leven. Meer ademen is bewuster en intenser leven.

Lees meer

Voice Dialogue

Deze niet oordelende werkvorm helpt je bewustzijn te krijgen over wie je bent.

Lees meer

Polariteitsmassage

Bij polariteitsmassage gaan we onze levensenergie stimuleren en in balans brengen.

Lees meer

White Willow

Biedt je de mogelijkheid om in een veilige en liefdevolle omgeving tijd te nemen voor je eigen groei. Je bent welkom met alles wat je bezig houdt: van niet lekker in je vel zitten tot relatieproblemen, opvoedingsmoeilijkheden, rouw en verlies, burn-out, zingevingsvragen enz. Je wordt gesteund dat wat voor jou moeilijk is lichter te laten worden. Liefde is daar waar je angst hebt laten varen. Het brengt je dichter bij wie je werkelijk Bent. Dit kan individueel, als partners of in groepsverband, tijdens losse sessies of gedurende meerdere dagen.
Onze ontmoeting kan plaatsvinden in de praktijk; zowel binnen als buiten, de tuin, het bos of online. We zijn dankbaar voor onze nieuwe plek die uitermate geschikt is om helemaal tot jezelf te komen. We wonen midden in de natuur in de Peel bij een dassenburcht met de hertjes in de tuin, uilen in onze schuur en de wolf is gesignaleerd.

Karin Poorthuis

Karin Poorthuis wordt opgeleid op het pad Spirituele Verlos-kunde wat door Marion Elichalt –Roesink is ontwikkeld. Ze biedt haar een geestelijke weg van waaruit Karin haar relatie, gezin en praktijk vorm geeft. Het pad brengt haar antwoorden op levensvragen en bij wie ze werkelijk is. Ze leert steeds leven vanuit nieuwe verdiepende Wijsheid. Ze gidst ieder die zijn/haar eigen Kracht en Wijsheid wil (her)- ontdekken en meer Licht in de wereld wil laten schijnen.

Contact opnemen


Karin Poorthuis

Soemeersingel 69
5759 RC Helenaveen
Kvk: 17181935

Contactgegevens

06 10 44 64 44
Contact opnemen? Mail naar:
info@whitewillow.nl